yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Yangınlar gâh o derece şiddetli olmaktadır ki çeliği dahi eritebilmektedir. Essah hulliyatlmış bir yangın bapsı binanın bâtınindeki yapı sakinlerinin hariçarı tahliyesini sınırlı müddet emniyetli hale getirir.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın durumunda insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Merdivenin enliliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

Laf konusu birey kayıplarının yaşanabileceği yangın felaketleri başüstüneğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Yangın kapıları insanoğluın ve hayvanların meskenlerden dışarı çıkmasını ve elan az esrar solumasını katkısızlar. İnsanlar duman solumayı önemsiz kabil görebilir meğer yangınlardan en çok sevimli kaybı karbonmonoksit, kükürt dioksit kabilinden gazlar “yangın tütünı” solumaktan meydana geliyor.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen muhtevaeriye kolaylıkla girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın yönetmeliğinde dışa vurum edilmiş olduğu üzere kapıların kendi kendine kapanması yangın kapısı gerekmektedir. Kapıların tabiatıyla kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın kapısı çoğu kez 60 dakika, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 zaman boyunca Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Mekân Yangın olarak binalarınıza konstrüksiyonlacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

üste geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve hizmet alışverişlemleri esnasında kullanıcılara tehlikeli kolay katkısızlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında ömre bedel bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa dahi yamanı fek ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği yardımıyla emniyetli vasat oluşturur.

Yangın bapları özelliklerinden en önemlisi yayımcı ki alevlere karşı mukavim yangın kapısı olmasıdır. Sınırlı bir ısıevet denli dayanıklı olan yangın kapılarının insanoğluın hariçya çıkmasını sağlamlayana denli dayanması çok önemlidir.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle boşaltma edilebilmesi sinein önemli öneme sahiptir. Araştırmalar yangın mirladıktan sadece 3 an içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk yürekindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Report this wiki page